Raust på brygga

Godt, men ikke gastronomisk i maritime omgivelser.

Ikke så varm: Det var god, men lunken mat, og kaffen likeså. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Ikke så varm: Det var god, men lunken mat, og kaffen likeså. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Er man på pub, så får man da også spise pubmat, sa Robinson og saumfarte menyen.

Stedet var Jarman Gastropub, et av Aker Brygges siste tilskudd på spisefronten. Siden 90-tallet har fenomenet gastropub gjort den engelske pubmaten attraktiv. Matopplevelsen skal by på mer enn de feite og lite raffinerte rettene man ofte får på pub. I tillegg følger en dose vennlighet i et avslappet miljø. Og trenden fant veien over Nordsjøen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer