Ikke så varm: Det var god, men lunken mat, og kaffen likeså. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Ikke så varm: Det var god, men lunken mat, og kaffen likeså. Foto:Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Raust på brygga

Godt, men ikke gastronomisk i maritime omgivelser.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Er man på pub, så får man da også spise pubmat, sa Robinson og saumfarte menyen.

Stedet var Jarman Gastropub, et av Aker Brygges siste tilskudd på spisefronten. Siden 90-tallet har fenomenet gastropub gjort den engelske pubmaten attraktiv. Matopplevelsen skal by på mer enn de feite og lite raffinerte rettene man ofte får på pub. I tillegg følger en dose vennlighet i et avslappet miljø. Og trenden fant veien over Nordsjøen.

- Aller først øl, slo Fredag fast, og bladde seg gjennom drikkemenyen.

—Det må minst være 60 sorter å velge mellom. Alt fra små, norske mikrobryggerier, via utenlandske merker, til de mer kjente, norske på fat, smilte Fredag. Og fant i tillegg en håndfull viner i rødt og hvitt på glass og flaske. Samt en imponerende liste gin.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn