Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

RBK-bossen: - Fryktelig ubehagelig å sparke Kåre

Det trengs baller for å sparke landets mestvinnende fotballtrener. For eiendomsmilliardær og Rosenborg-styreleder Ivar Koteng (58) holdt det lenge med én.

Omstridt: Ivar Koteng har fått mange reaksjoner etter at han ga Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen sparken. – Jeg har jo skjønt én ting etter hvert: At dess lenger folk befinner seg unna Brakka, jo mer vet de om hva vi driver med her. Foto: Ole Martin Wold
Omstridt: Ivar Koteng har fått mange reaksjoner etter at han ga Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen sparken. – Jeg har jo skjønt én ting etter hvert: At dess lenger folk befinner seg unna Brakka, jo mer vet de om hva vi driver med her. Foto: Ole Martin Wold Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å, for noen dager. For noen opprivende dager. Rosenborg, klubben med den åpne og uformelle brakka, den store takhøyden. Klubben med Nils Arne Eggens postulater og go´fot-teorier i veggene, som samler trønderne under ett tak, der de står på tribunen og synger om «Bildet tå´n Ivers». Klubben som nå, ut av ingenting, hadde sparket enda en trener, den tredje på seks år. På grunn av for lite utvikling, etter tre strake seriegull. Spillerne i Rosenborg var «monumentalt uenige» i avgjørelsen, aviskommentatorer kalte det hele for «skammelig» og «uverdig», Terje Tysland sto på en treplatting og spilte «Heile livet for dæ», på et spontant og, vil noen si, litt underlig avskjedsarrangement for Kåre Ingebrigtsen utenfor Lerkendal stadion, og på kontoret satt Ivar Johannes Koteng (58), Rosenborgs styreleder, og var ett hoinner prossænt sikker på at dette var til det beste.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?