NÅLØYET: - Står du der som utbrent, nyskilt og nedbrutt og tenker at «Farmen» er akkurat det du trenger nå, så er det antakeligvis akkurat det du ikke trenger, sier psykolog Hedvig Montgomery som har jobbet med realitydeltagere i tjue år.
NÅLØYET: - Står du der som utbrent, nyskilt og nedbrutt og tenker at «Farmen» er akkurat det du trenger nå, så er det antakeligvis akkurat det du ikke trenger, sier psykolog Hedvig Montgomery som har jobbet med realitydeltagere i tjue år.Vis mer

Realitypsykologen: - Vi gjør feil. Absolutt

Forskjellen på å oppdra barn og veilede realitydeltakere er påfallende liten. Bare spør psykolog Hedvig Montgomery (50).

Hun hadde stilt seg sjøl det samme spørsmålet uten å komme med noe tilfredsstillende svar. Trenger verden flere bøker om barneoppdragelse? Hun tvilte. Men da hun endelig, etter mange, lange urolige dager og søvnløse netter, sto med den ferdige boka mellom hendene, kunne hun gi seg selv et svar.

– Da jeg så den foran meg, så jeg at den var annerledes. Noe annet enn alle de andre bøkene. Så det ble et «ja».

Det er lørdag formiddag. Lokalene til Montgomery A/S midt i Oslo er hyggelige, lune og personlige – men ikke for personlige. Her er det pasienten, eller klienten, som skal stå i fokus. Kontoret er ikke stort, men inneholder alt et slikt rom skal: Et par stoler, en sofa – og et lite bord med en boks med Kleenex på. Her sitter Hedvig Montgomery, psykolog, familieterapeut og vår nye ekspert på barneoppdragelse, og lytter til folk som trenger hjelp og veiledning, altså når hun ikke jobber med å snakke med realityshow-deltakere, eller skriver bøker om barneoppdragelse sammen med journalist Eivind Sæther.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

MÅNED

Prøvetilbud*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(8,3 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 8,3 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

ÅR

60% rabatt*

318 kr

(0,87 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 318 kr per år. 0,87 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795kr/år)når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter gratisperioden (99kr/måned) (795kr/år).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.