Du leser nå Dagbladet Pluss

Redningsflåthen

LO-sjef Roar Flåthen lar seg ikke vippe av pinnen av streik. Har han sagt han skal passe barnebarna, så blir det slik.

Bestefarlykke: LO-sjefen Roar Flåthen er straks på plass om barnebarnet Pia (4) vil løftes i været. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
Bestefarlykke: LO-sjefen Roar Flåthen er straks på plass om barnebarnet Pia (4) vil løftes i været. Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer

- Du Erling Magnus, den lommekniven tar vi ikke fram før vi har fått fisk!

Han er ikke morsk, han kommer bare med et godt råd, liksom, Roar Flåthen, her han står utenfor hytta si med fiskehatt på hodet og trer snøre på ei rosa barnefiskestang med tre gira barnebarn i flokk rundt seg. Tonen er altså omtrent den samme som forrige onsdag:

- Jeg har klar beskjed til regjeringen; denne streiken varer så lenge som nødvendig. Nå er det opp til dem å få oss tilbake til forhandlingsbordet, sa LO-lederen da han talte under den store streikemønstringen på Youngstorget.

Hadde han vært en sånn som liker å dundre nevene i talerstolen, kunne garantert kjempenevene på den over 1.90 høye karen fått det til å gjalle så det kruset i kaffekoppene inne på Statsministerens kontor, selv nå som Stoltenberg er i landflyktighet bak Slottet. Men siden Flåthen tok over som LOs øverste leder for over fem år siden, har han ikke opparbeidet seg rykte for å dundre stort.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.