Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Rekdal tror det er håp for norsk fotball. 
Hvis vi bare innser hvor elendig den er

- Hvis Lars Lagerbäck vil ha krigere, må han se etter spillere i OBOS-ligaen, sier han.

Slakteren: Kjetil Rekdal trives godt i sin nye rolle som ekspertkommentator på TV, selv om mange mener han har et altfor negativt fokus. – Jeg er realist. Jeg sier det som det er, sier han. Foto: Jørn H. Moen
Slakteren: Kjetil Rekdal trives godt i sin nye rolle som ekspertkommentator på TV, selv om mange mener han har et altfor negativt fokus. – Jeg er realist. Jeg sier det som det er, sier han. Foto: Jørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ingenting å utsette på denne maidagen. En skarp vårsol skinner gjennom vinduet og treffer Kjetil Rekdal i beige genser og en sandwich på bordet. Den tidligere landslagskapteinen, utenlandsproffen og fotballtreneren smiler og er avslappa.

Men så får han dette spørsmålet om tilstanden på norsk fotball og blikket endrer karakter, et mørke senker seg rundt øynene.

- Vi er for dårlige! Det er den enkleste analysen jeg kan gi. Å erkjenne det er det første steget for å komme seg ­videre.

Han tygger ferdig sandwichen og tar sats, nå trengs all ledig plass i gapet. For det er nok av ting å ta tak i. Norsk fotball har fått den samme positive klangen som brunsneg­ler og eiendomsskatt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 ÅR

KUN I FEBRUAR

100 kr*

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 100 kr* år. Fornyes automatisk til 795,-/år

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr**

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr** uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

**Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?