Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Reker med hvitløk og chili

4 porsjoner.

400 g reker

2 ts finhakket hvitløk

4 ss finhakket persille

1 ss frisk finhakket dill

3 grovhakkede vårløk

1 gren frisk rosmarin

sitron

1 frisk rød chili i tynne ringer

image: Reker med hvitløk og chili

2 tomater uten skinn i små terninger

1 dl kaldpresset olivenolje

blandet salat i flere farger

salt og pepper• Slik gjør du:

Surr hvitløk, rosmarin, chili, tomater, persille og dill i olje i 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Bland med rekene og anrett sammen med salat og sitronbåter.

Flere oppskrifter og tips finner du på:

www.godfisk.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media