Restene av dagen

Det er mye sirkus i tørt brød.

I fyr og flamme: Restene på kjøkkenbenken blir gjenfødt med varme, ild og oppfinnsomhet. Tørt brød og brune bananer blir brødpudding med rom og rosiner. Foto: Mette Randem.
I fyr og flamme: Restene på kjøkkenbenken blir gjenfødt med varme, ild og oppfinnsomhet. Tørt brød og brune bananer blir brødpudding med rom og rosiner. Foto: Mette Randem. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det bugner på kjøkkenet. Ikke av skinke og pateer, slik det gjør når jeg nettopp har vært på reise, eller av hjemmelaget pancetta, rare oster og skalldyrkraft, sånn det pleier når jeg har gått gjennom en periode med ambisiøs eksperimentering og matlaging. Nei, på kjøkkenet mitt er det fullt av rester av hverdager som har kommet altfor tett oppå hverandre. Her er osteretter, pålegg, brune bananer, nesten oppspiste syltetøyglass og ikke minst en hel kurv full av halvgammelt og gammelt brød. Det er et goldt, øde landskap av tørre og forlatte ting, matvarenes B-divisjon etter at de ble slått ut av cupen.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer