Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

- Rett på trynet med rumpa i været

Tom-Erik Skar (25) og Hege Nygaard (23). Tidligere «Sexskolen»-deltakere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  De fleste pinlighetene skjedde i begynnelsen av forholdet, sier Hege Nygaard og skotter bort på samboer og forlovede Tom Erik Skar. For et par måneder siden ble de to kåret til det paret som hadde utviklet seg mest under semesteret ved «Sexskolen» på TV3.

-  Jeg husker én gang jeg skulle kle av meg på en sexy måte. Tom-Erik lå allerede klar i senga og så på meg. Idet jeg var i ferd med å ta av meg buksa, presterte jeg å gå rett på trynet, med rumpa i været. Vi knakk sammen i latter begge to, men det endte med at vi hadde sex.

-  Ellers har det vært noen episoder hvor begge har drukket. Sex og alkohol er jo sjelden en god kombinasjon. Som regel har vi ikke fått til noe som helst. Også disse gangene har vi brutt sammen i latterkrampe, sier Tom-Erik.

De to mener humor er et viktig redskap når ting ikke går helt som de skal.

-  Men du må ikke bare le bort alle pinlige øyeblikk uten å snakke om dem. Og ikke sitt og rug på det som eventuelt plager deg, da blir det i hvert fall ikke bedre. Kanskje legger du selv mye større vekt på episoden enn kjæresten din gjør. Fortrolighet er en viktig forutsetning for et godt sexliv, sier Hege.

-  Ikke bare i forhold til å håndtere flauser, men også for å kunne fortelle partneren på en god måte om han eller hun gjør noe du ikke liker. Lar du slikt balle på seg, er det lett å bli irritert på kjæresten din, som ikke har forutsetning for å skjønne hvorfor. Det dreier seg om å hjelpe den andre til å bli bedre, sier Tom-Erik.

-  Hvordan har sexlivet endret seg?

-  Vi er blitt mye mer åpne, både om sex og om alt annet, og sexen har nådd nye høyder, sier Tom-Erik.

-  Vi har også lært mye om hvordan vi skal legge opp til sex og hvordan vi skal gjøre den mer spennende. For eksempel hadde vi aldri tenkt på at det å starte med en bedre middag kan være en mye bedre stemningssetter enn standardvorspielet, sier Hege.

-  Hvordan spriter dere opp sexen?

-  Det finnes masse forskjellige stillinger, olje, kremer, rollespill og sexleketøy. Man trenger ikke å bruke slikt hver eneste gang, men innimellom for adspredelsens skyld, sier Tom-Erik.

-  Var det ikke pinlig å blottlegge sexlivet deres på riksdekkende tv?

-  Det var ikke før vi så første episode på tv at vi for alvor skjønte at dette så også alle andre. Det verste var å komme på jobb mandagen etter. Vi er aldri blitt ertet så mye av vennene våre som i den tida. Det var også pinlig å snakke med foreldrene våre. Men de tok det med et smil, og har ikke vært annet enn positive hele veien, sier Hege.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!