Du leser nå Dagbladet Pluss
TATT AV VINEN: På The Richard Juhlin Champagne Club gjennomfører Richard Juhlin både foredrag og champagnesmakinger flere kvelder i uka. — Alle som dyktige til å smake på champagner er nesten utelukkende musikalske, sier Juhlin. Selv ville han vært gitarist og trommeslager om han skulle valgt et annet yrke. Alle foto: Kristin Svorte
TATT AV VINEN: På The Richard Juhlin Champagne Club gjennomfører Richard Juhlin både foredrag og champagnesmakinger flere kvelder i uka. — Alle som dyktige til å smake på champagner er nesten utelukkende musikalske, sier Juhlin. Selv ville han vært gitarist og trommeslager om han skulle valgt et annet yrke. Alle foto: Kristin Svorte Vis mer

Richard Juhlin (49) kan lukte sykdom og kjønn

Du bør ta en dusj før du møter denne mannen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

— Jeg skjønner jo at noen kan se på meg som et slags monster.

Richard Juhlin smiler og rynker fleipende på nesa. Han har akkurat fortalt at han kan lukte hvor i syklusen en kvinne er, om irritasjonen over kelnere som vasker restaurantbord med skitne kluter — fem bord unna hans eget. Om lukten av alder, lukten av mann, av kvinne — og av et lykkelig par. Og om noe så kontroversielt som ulik lukt av ulik rase.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer