Ringen sluttet

Skuespiller og musiker Anders Rogg (53) tror på et liv før døden.

SISTE AKT: I stykket «Evig ung» på Det Norske Teatret spiller Anders Rogg seg selv som 80-åring. Musikeren er vant til å forholde seg til livets siste akt; han har gitt ut to CD-er med musikk for folk som snart skal dø. Men er Anders Rogg selv redd for å bli gammel? - Nei. Jeg er redd for å bli pleietrengende.
SISTE AKT: I stykket «Evig ung» på Det Norske Teatret spiller Anders Rogg seg selv som 80-åring. Musikeren er vant til å forholde seg til livets siste akt; han har gitt ut to CD-er med musikk for folk som snart skal dø. Men er Anders Rogg selv redd for å bli gammel? - Nei. Jeg er redd for å bli pleietrengende. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

— DET ER DERFOR vi blir så sjuke. Derfor vi har så lange helsekøer, sier skuespiller og musiker Anders Rogg, og dunker en stutt pekefinger ned i duken.

— Fordi vi er redde for døden?

— Ja. Vi lukker øynene for livets gang. Døgnet har tolv timer natt og tolv timer dag. Vi insisterer på at det bare er dag. Men det dypeste menneskelige fellesskapet ligger i det vi ikke får til. Det er i våre skavanker vi kan møtes.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer