Ringen sluttet

Skuespiller og musiker Anders Rogg (53) tror på et liv før døden.

SISTE AKT: I stykket «Evig ung» på Det Norske Teatret spiller Anders Rogg seg selv som 80-åring. Musikeren er vant til å forholde seg til livets siste akt; han har gitt ut to CD-er med musikk for folk som snart skal dø. Men er Anders Rogg selv redd for å bli gammel? - Nei. Jeg er redd for å bli pleietrengende.
SISTE AKT: I stykket «Evig ung» på Det Norske Teatret spiller Anders Rogg seg selv som 80-åring. Musikeren er vant til å forholde seg til livets siste akt; han har gitt ut to CD-er med musikk for folk som snart skal dø. Men er Anders Rogg selv redd for å bli gammel? - Nei. Jeg er redd for å bli pleietrengende. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— DET ER DERFOR vi blir så sjuke. Derfor vi har så lange helsekøer, sier skuespiller og musiker Anders Rogg, og dunker en stutt pekefinger ned i duken.

— Fordi vi er redde for døden?

— Ja. Vi lukker øynene for livets gang. Døgnet har tolv timer natt og tolv timer dag. Vi insisterer på at det bare er dag. Men det dypeste menneskelige fellesskapet ligger i det vi ikke får til. Det er i våre skavanker vi kan møtes.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer