Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Risotto med reker

4 porsjoner.

4 porsjoner:

1 ss smør

1 båt hvitløk

3 stk. soltørkede tomater

3 dl arborioris (risottoris)

4 dl fiskebuljong (utblandet)

½ stk. purre

½ ts salt

3 ss parmesan revet

400 g reker

Saus:

2 dl cottage cheese

2 dl kefir

½ ts salt

1 ts paprikapulver

½ ts karri

1 ss sitronsaft

1 ts sukker

3 ss tørket dill

• Slik gjør du:

Fres hvitløk og tomater i smøret i 2-3 minutter. Tilsett risen og rør om så alle riskornene blir blanke av fettet. Hell på kokende vann med buljongterning og kok risen under lokk til risen er mør, 13-15 minutter. tilsett purre eller vårløk, smak risen til med salt, og rør inn parmesan og reker. Rør sammen sausen og server den ved siden av eller over risottoen.

www.melk.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media