Risotto med skalldyr og tomater

4 porsjoner.

Risotto med skalldyr og tomater
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

4 porsjoner:

3 dl risottoris eller grøtris1 løk, finhakket1 hvitløkbåt, finhakket1 ss olje1 l kokende fiskebuljong (vann + terning)salt, pepper1 boks blandede skalldyr i lake12 minitomater

• Slik gjør du:

Varm oljen og surr løk og hvitløk i 1—2 minutter. Tilsett risen, rør godt om så riskornene blir godt dekket av olje. Spe med fiskebuljongen litt om gangen. Buljongen skal koke nesten helt inn mellom hver speing. Risen er ferdig etter 18—20 minutter, litt avhengig av ristype. Bland inn avsilte skalldyr og tomater og la det dampe med i 1—2 minutter.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer