4 porsjoner:
3 dl risottoris eller grøtris1 løk, finhakket1 hvitløkbåt, finhakket1 ss olje1 l kokende fiskebuljong (vann + terning)salt, pepper1 boks blandede skalldyr i lake12 minitomater
• Slik gjør du:
Varm oljen og surr løk og hvitløk i 1—2 minutter. Tilsett risen, rør godt om så riskornene blir godt dekket av olje. Spe med fiskebuljongen litt om gangen. Buljongen skal koke nesten helt inn mellom hver speing. Risen er ferdig etter 18—20 minutter, litt avhengig av ristype. Bland inn avsilte skalldyr og tomater og la det dampe med i 1—2 minutter.
PRØV PLUSS
1 UKE
1 kr
(Fornyes til 55,-/uke)
1 MÅNED
99 kr
(Fornyes til 99,-/måned)
3 MÅNEDER
249 kr
(Fornyes til 249,-/3måneder)
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.