Risotto: Christopher viser sin kokekunst til Erik. Først en dæsj olje, og så egenblandet ris, smør og parmesan.
Risotto: Christopher viser sin kokekunst til Erik. Først en dæsj olje, og så egenblandet ris, smør og parmesan.Vis mer

Risottotour

Den ene jobbet med forretningsjus, den andre med aksjer. Så startet kompisene Christopher Holm (35) og Erik Solvang (35) jakten på verdens beste risotto.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

html,body { border: 0px; } Det hele er et eventyr fra tida etter gullklokka. Det starter med to gutter som studerer jus. De er velkledde og veloppdragne, jobber hardt og tar sine eksamener. De snakker, over studentpilsen, om at de vil starte noe for seg selv, de må bare gjøre noe ordentlig først.

Det gjør de. Erik jobber i et investeringsselskap i Oslo. Christopher jobber med sjørett i London og Oslo, han ordner opp når russiske fisketrålere kolliderer i Kirkenes. Det er en økonomisk behagelig tilværelse. Begge trives godt og føler de får brukt seg selv i jobben.

Så blir Christopher tvunget til å ta et karrierevalg i firmaet. Det faller sammen med en tur til ei hytte i Sverige.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn