Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Robert Wilson (58) er glad farens død ikke gjør at han løper rundt og dreper folk

Og så irriterer han seg over at han ikke roter mer på kjøkkenet.

KRIMFORFATTEREN: Robert Wilson er kanskje best kjent for boka «Et lite drap i Lisboa». I hans nyere univers, er Charles Boxer fra London hovedperson. Den trecje boka i serien, «Mennesketyvene», er nå å finne på norsk.  Foto: Anders Grønneberg
KRIMFORFATTEREN: Robert Wilson er kanskje best kjent for boka «Et lite drap i Lisboa». I hans nyere univers, er Charles Boxer fra London hovedperson. Den trecje boka i serien, «Mennesketyvene», er nå å finne på norsk. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

Hvordan er livet om dagen?

- I løpet av de siste åra har det skjedd mange og store forandringer: Min kone Jane døde i 2013. Jeg begynte å være mer i England enn i Portugal. Jeg har møtt en ny kvinne, skrevet to nye Boxer-bøker, og jeg har en sterk følelse av at denne forandringsprosessen kommer til å fortsette i åra som kommer.

Hva var det første du tenkte på da du våknet i dag tidlig?

- Jeg har akkurat kommet hjem fra en heller klosteraktig tidagers tur til Portugal alene, og ble veldig glad for å våkne opp ved siden av kvinnen jeg elsker.

Din tredje bok om Charles Boxer, «Mennesketyvene», er nå kommet på norsk. Hvem er denne Boxer?

- Han er en komplisert mann. Han har hatt fire karrierer, den første i hæren, så var han detektiv i politiet, videre konsulent i kidnappingssaker, samtidig som han drev en veldedighetsforening for savnede personer i London. Grunnen til at han startet denne foreningen, var fordi faren hans forsvant da han var sju år. På den tiden var faren kalt inn til avhør for drapet på sin kones forretningspartner, men forsvant før politiet fikk tak i ham. Klærne hans ble funnet på en strand på Kreta, og ingen hørten noen gang fra ham igjen. Boxer er sikker på at faren fortsatt lever, han er besatt av kjærligheten han følte til ham og fortvilet over farens avvisning. Dette traumet får betydning for ham når han forlater en fast jobb i et av de beste private sikkerhetsselskapene i London og begynner som frilans. Han merker at når han er under ekstremt press, åpner det seg et mørke i ham som bare kan løses gjennom ekstreme handlinger.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

Til 1. juli

PÅSKETILBUD

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder)

KJØP Til 1. juli

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

Til 1. juli GRATIS* Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/md) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?