Rockemaskinen

10 millioner verden over har løst billett til Queen-musikalen «We Will Rock You». Slikt blir det penger av. Nå er Oslo klar for gigantproduksjonen.

Aggressivt arbeidsmiljø:  Galileo ( Espen Grjotheim, i midten) sitt første møte med rebellene går ikke så bra. I andre sentrale roller: Eivind Dundas (lengst til venstre) og Håvard Bakke (foran til høyre). Foto: Agnete Brun / Dagbladet
Aggressivt arbeidsmiljø: Galileo ( Espen Grjotheim, i midten) sitt første møte med rebellene går ikke så bra. I andre sentrale roller: Eivind Dundas (lengst til venstre) og Håvard Bakke (foran til høyre). Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Klapp, klapp - dunk. Klapp, klapp - dunk.

Den taktfaste rytmen får veggene til å dirre og gulvet til å riste. Når drøyt 1600 entusiastiske publikummere taktfast klapper og tramper, skapes det enorme mengder energi. Ja, sikkert nok til å varme opp en middels stor norsk by. Og når det samme publikummet trekker pusten dypt og brøler «We will, we will rock you!» kan man snakke om en kollektiv ekstase. Når det er slik å befinne seg i salen, tenk hvordan det er å være den som all energien rettes mot.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer