Rødspette med skalldyr

4 porsjoner.

4 porsjoner:

4 store eller 8 små rødspettefileter, uten skinn og ben

Salt og pepper

4 ss smør

1 gulrot i tynne strimler

1 persillerot i tynne strimler

1 purre i tynne strimler

12—16 blåskjell

Rødspette med skalldyr

12—16 krepsehaler eller reker

4 sitronbåter

Ca. 1 dl fiskekraft eller hvitvin

aluminiumsfolie• Slik gjør du:

Riv av store stykker aluminiumsfolie og legg to og to sammen. Legg i smør. Dryss salt og pepper på rødspettefiletene og legg dem som en ring i folien.

Fordel grønnsaker, blåskjell og krepsehaler i ringen med en sitronbåt på toppen. Hell på kraft eller vin og pakk folien om fisken.

Legg pakkene med skjøten opp i langpanne og bak fisken i ovn ved 200 °C i 12 minutter, til den er gjennomkokt og varm. Brett folien til side og server fisk og grønnsaker i foliepakken.