Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Rødt fra havet

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HER FÅR DU ET FORSPRANG inn i Andreas Viestads matverden. Dette er den komplette handlelista til oppskriftene i morgendagens Magasinet. Nå kan du stille forberedt til «Det beste jeg vet». KOKT LAKS MED RØMME: Dette trenger du: 1 dl salt ½ dl hvitvinseddik 20 svarte pepperkorn 2 laurbærblad 1 ss korianderfrø 2-4 nellikspiker 2 ts tørket timian 1 laks 3,5 – 4 kg laks, renset og skrapet for skjell 3 dl rømme 2 ts revet pepperrot, eller mer 2-3 ss sitronjuice kokte nypoteter AGURKSALAT: 1 ss grovt havsalt 2 agurker, skrelt ½ dl hvitvinseddik 1 ts sukker, eller mer etter smak ½ ts nymalt hvitt pepper Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!