Romfølelser

Han er blitt kalt gris, pedofil og kvinnehater. Det er ingenting mot hatet Tor Erling Staff (79) opplevde da han talte romfolkets sak.

Henda i været: Selvsagt dukket høyesterettsadvokat Tor Erling Staff opp i romfolkleiren på Årvoll som leirledelsens advokat. Han er den første til å innrømme det sjøl, at han liker seg der det er moralsketiske spørsmål å ta tak i. - Romfolket appellerer konstant til vår samvittighet. Foto: Siv Seglem/Dagbladet
Henda i været: Selvsagt dukket høyesterettsadvokat Tor Erling Staff opp i romfolkleiren på Årvoll som leirledelsens advokat. Han er den første til å innrømme det sjøl, at han liker seg der det er moralsketiske spørsmål å ta tak i. - Romfolket appellerer konstant til vår samvittighet. Foto: Siv Seglem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Omtrent på slaget midnatt dukket bildet opp på Dagbladets nettside. Det var uskarpt og blått, tatt i skumringen, utenfor gjerdet til den omstridte romfolkleiren på Årvoll i Oslo, da viraken var på sitt verste mandag i forrige uke.

På internett klikket i denne stund tusenvis av lesere seg rundt på jakt etter aller siste nytt i sommerens store snakkis. Sagaen om romfolket. I tre dager hadde folket fått bo på tomta til den mediesky, mystiske Vanessa Quintavalle. Nå forlangte bydel Bjerke en snarlig avvikling. Romfolket svarte med å flytte rundt på sperringene og nekte. Rasende, redde og frustrerte naboer sto på rekke. Noen prøvde å være imøtekommende, også. Et nettklipp ble lagt ut hvor en unggutt brølte til ei romkone: «Dere driter i skauen vår, skjønner'u!». Kona brølte like heftig tilbake. Kommentarfeltene på nett bar enda høyere temperatur.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer