Rosa fisk til alle

Med god laks tilgjengelig, er du aldri langt unna en skikkelig god middag.

Dette liker de fleste: Laksefileter, med en "frakk" av bacon, servert med sprøstekte potetskiver, rosenkål og brekkbønner.
Dette liker de fleste: Laksefileter, med en "frakk" av bacon, servert med sprøstekte potetskiver, rosenkål og brekkbønner. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tekst: Marit Røttingsnes Westlie Foto: Mette Møller Laks er helt klart det fiskeslaget vi spiser mest av hjemme hos oss. Alle i familien spiser av hjertens lyst når de rosa bitene kommer på bordet. Til og med lille frøken fiselort gumler i seg, noe som definitivt ikke er en selvfølge. Det er ikke bestandig så mye som skal til for å gjøre mor i huset glad. Her surrer jeg noen baconskiver rundt laksefiletene, gir dem noen minutter i panna og voilà, middagen er servert! Enklere kan det nesten ikke bli.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer