Rotekte meksikaner

Heart of Mexico utfordrer meksikansk halvfabrikata - med hell.

Hjemmelaget: Meksikansk mat kan være godt, og enda bedre uten alle halvfabrikata-produktene fra butikkhyllene. Heart of Mexico går for autentisitet og kommer godt fra det. Og enda bedre vil det helt sikkert bli.   Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Hjemmelaget: Meksikansk mat kan være godt, og enda bedre uten alle halvfabrikata-produktene fra butikkhyllene. Heart of Mexico går for autentisitet og kommer godt fra det. Og enda bedre vil det helt sikkert bli. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bygdøy allé. Det var der Robinson og Fredag hadde dratt. Det sobre lokalet som tidligere huset en sushirestaurant, var nå fylt av mariachi-musikk og årgangsversjoner av mexicanske crooners, samt et knippe gjester. Nå var Magasinets utsendte i villrede.

Da servitøren kom med to margaritas - som smakte fortreffelig - ba Robinson om hjelp.

- Om noen av rettene kan være forretter? Det kommer jo an på hvor stor appetitt man har, smilte servitøren, og pekte ut de hun mente kunne egne seg som forretter.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer