Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Røykelaks med salat

4 porsjoner.

8 store skiver røykelaks

ca. 1 dl revet parmesan

4 hvit asparges

1 slangeagurk i tynne skiver

4 salatblad

4 «hoder» mâchesalat

1/2 rød paprika

4 store sitronskiver

olivenolje

balsamicoeddik

Legg fire små hauger av osten på bakepapir, med god avstand, og stek den i ovn ved 200 °C til den smelter og flyter sammen til et tynt flak. Pass tida, osten blir fort brent.Skrell og kok aspargesstilkene i lettsaltet vann i 8- 10 minutter. Legg dem over i kaldt vann. La dem renne godt av når de er kalde. Legg to lakseskiver på hverandre med ei agurkskive over. Legg på salat, asparges og en strimmel paprika og rull laksen sammen. Legg lakserullene på porsjonstallerkener sammen med ei sitronskive, drypp noen dråper olje og eddik over og server tynne skiver ristet loff til.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media