Røykskadd pelsdyr

Restaurant Mink er egentlig et svært hyggelig lokale med vennlig betjening og ganske god mat. Dessverre kan både mat og gjester bli kraftig røykskadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mink tilbyr daglig en sju retters meny til kr 700. En til seks retter koster fra 230 til kr 650.

RESTAURANT MINK ÅPNET for et drøyt år siden, og ble rost opp i skyene av anmelderne. Robinson og Fredag ville tilbake for å se hva som hadde skjedd siden den gangen. Restauranten er fortsatt like intim og hyggelig med sitt vakre, buede tak og små bord med hvite duker. Og fremdeles troner ubehandlede bjerkestammer som eneste dekorasjon på veggen. Mink opererer ikke med meny - i hvert fall ikke en nedskrevet sådan. I stedet kommer servitøren til bordet og forteller hva kokken har pønsket ut denne kvelden. - I dag har vi kamskjell, kamkatchakrabbe, and, elg og flyndrefisk, sa servitøren. Og holdt tett om eventuelt tilbehør - og tilberedning. Resten må man altså tenke ut selv - eller vente til maten kommer på bordet. - Kokkene setter sammen det de føler for der og da, derfor vet vi ikke så mye om tilbehøret. Men det er veldig godt, lovet servitøren før hun tok imot en bestilling på kamskjell, kongekrabbe, elg og and. - Jeg er spent på hva kokken føler akkurat nå, sa Robinson syrlig. Rockekokk-tendenser falt ikke i god jord på den siden av bordet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer