Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert Sist oppdatert
400 g røykt laks i skiver
Salt og grovkvernet pepper
Panzanella:
2 skiver loff uten skorpe
3 røde tomater i båter
½ rød paprika
½ presset hvitløkbåt
1 dl kaldpresset olivenolje
1 ss kapers
1 ss hvitvinseddik
Salt og pepper
Frisk basilikum
Sett stekeovnen på høyeste temperatur. Del paprikaen i to og pensle med litt olje. Stek dem i stekeovn med skinnsiden opp til de får svarte flekker. Avkjøl, riv av skinnet og del den i pene biter. Skjær loffen i terninger. Bland hvitløk, olje, eddik og smak til med salt, pepper og eddik. Bland ingrediensene til panzanellaen og vend inn olivenoljen. Anrett lakseskivene oversalaten eller i egen skål.
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi
bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene
våre.