Røykt laks i panzanellasalat

4 porsjoner.

400 g røykt laks i skiver

Salt og grovkvernet pepper

Panzanella:

2 skiver loff uten skorpe

3 røde tomater i båter

½ rød paprika

½ presset hvitløkbåt

1 dl kaldpresset olivenolje

1 ss kapers

1 ss hvitvinseddik

Salt og pepper

Frisk basilikum

Sett stekeovnen på høyeste temperatur. Del paprikaen i to og pensle med litt olje. Stek dem i stekeovn med skinnsiden opp til de får svarte flekker. Avkjøl, riv av skinnet og del den i pene biter. Skjær loffen i terninger. Bland hvitløk, olje, eddik og smak til med salt, pepper og eddik. Bland ingrediensene til panzanellaen og vend inn olivenoljen. Anrett lakseskivene oversalaten eller i egen skål.

Flere oppskrifter og tips finner du på: www.godfisk.no