Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Så lenge jeg fikk en dusj og litt kokain, kunne jeg gå på jobb uten å ha sovet på tre døgn»

Partyfikser Sverre Goldenheim sjekket inn på rehab da lillesøsteren truet med at han kom til å miste kontakten med nevøen.

Vendepunktet: Partyfikser Sverre Goldenheim ble rusfri etter å ha vært på rehab i USA. Vendepunktet . Det var lillesøsteren hans som fikk ham til å endre kursen. Foto: Bjørn Langsem
Vendepunktet: Partyfikser Sverre Goldenheim ble rusfri etter å ha vært på rehab i USA. Vendepunktet . Det var lillesøsteren hans som fikk ham til å endre kursen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Se for deg at du er i 20-åra. Du fester på verdens beste klubber omringet av champagne, dop og damer – og du får betalt for det. Det var livet mitt. Festingen startet da jeg var 16–17 år, og innen kort tid hadde jeg bygget meg opp et enormt nettverk som jeg kunne livnære meg av som partyfikser. Jeg ga mye av meg selv og var alltid med på festene jeg arrangerte, som en sosial vaktmester.

Allerede i tenåra skjønte jeg at jeg hadde et problem med alkohol og rus. Men jeg lot ikke det stoppe meg. «Binge drinking» kaller de det på engelsk, når man drikker helt til kroppen krasjer. Jeg kunne holde festen gående fra onsdag til søndag, gikk gjerne 60 timer helt uten søvn. Lakenskrekk. Så lenge jeg fikk inn en god dusj og litt kokain, kunne jeg gå på jobb uten at folk skjønte at jeg ikke hadde sovet på tre døgn. Det er farlig å gå så lenge uten søvn, du brenner lyset i begge ender. Dagene etter en firedagers fest var fylt av depresjon og angst. Det ble en ond sirkel, men med noen drinker innabords forsvant angsten. Det var bare når jeg var på oppadgående rus jeg kunne senke skuldrene. Jeg levde en hakk i plata-livsstil, uke etter uke, og år etter år.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?