Du leser nå Dagbladet Pluss

- Så sitter man plutselig der og drikker juice med Matt Damon, og synes det er det vanligste i verden

Aksel Hennie (39) fikk oppfylt guttedrømmen i Hollywood-storfilmen «The Martian».

ASTRONAUT-AKSEL: - Det er det villeste jeg har opplevd, sier Aksel Hennie. I storfilmen «The Martian» spiller han den tyske astronauten og astrofysikeren Alex Vogel som, sammen med et stjernelag av andre skuespillere, skal redde Matt Damon fra planeten Mars. Foto: Kurt Iswarienko
ASTRONAUT-AKSEL: - Det er det villeste jeg har opplevd, sier Aksel Hennie. I storfilmen «The Martian» spiller han den tyske astronauten og astrofysikeren Alex Vogel som, sammen med et stjernelag av andre skuespillere, skal redde Matt Damon fra planeten Mars. Foto: Kurt IswarienkoVis mer

Selv på en telefonlinje fra Marokko kan man høre det. Aksel Hennie er høyt, høyt oppe. I går var det norgespremiere på hans seineste film «The Martian», der Hennie svever både i rollen som astronaut og som del av et stjernelag med meritterte skuespillere.

- Det er det villeste jeg har opplevd, nesten hoier Hennie.

- Jeg har fått jobbe med en regissør som har formet meg, ikke bare som skuespiller, men som kinopublikum. Han har laget noen av de råeste filmopplevelsene jeg har hatt, og skapt filmer som står igjen som bautaer i filmhistorien, spesielt i science fiction-sjangeren. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal kunne toppe dette.

Størst blant filmens stjerner er Hollywood-gullgutt Matt Damon. Han spiller astronauten som, etter en ulykke under verdens første bemannede Mars-ekspedisjon, strander på den ugjestmilde planeten som en slags romfartens Robinson Crusoe.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.