|||Hjemmelagde hamburgere er mye lettere å lage enn du tror - og de smaker utrolig mye bedre. Og glem alle assosiasjoner du har til bensinstasjonens enliterskanner med Thousand Island-dressing.
Den hjemmelagde er kjempegod og fortjener sin plass ved middagsbordet. Her bruker jeg den sammen med en skikkelig saftig hamburger, full av urter, og gode, myke hjemmebakte hamburgerbrød.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger