Saftig burger

De beste hamburgerne lager du selv.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

|||Hjemmelagde hamburgere er mye lettere å lage enn du tror - og de smaker utrolig mye bedre. Og glem alle assosiasjoner du har til bensinstasjonens enliterskanner med Thousand Island-dressing.

Den hjemmelagde er kjempegod og fortjener sin plass ved middagsbordet. Her bruker jeg den sammen med en skikkelig saftig hamburger, full av urter, og gode, myke hjemmebakte hamburgerbrød.

Urtehamburger

4 burgere:

500 g karbonadedeig

1 ½ —2 ts salt

1 neve frisk timian

1 neve frisk gressløk

1 egg

2 ss semulegryn

godt med nykvernet pepper

8 skiver bacon

1 ss olje til steking

noen salatskiver

2 tomater

Aktiv tid: 25 minutter

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn