Jeg simpelthen elsker kjøttsuppe! Ordentlig kjøttsuppe hvor suppekjøttet får putre lenge i ro og mak, og som er full av saftige rotgrønnsaker.
Og ettersom både mann og barn deler min begeistring, står jeg gjerne en halvtimes tid og deler opp potetene og gulrøttene i fine terninger.
Når jeg lager kjøttsuppe, lager jeg bestandig dobbel porsjon, så jevner jeg, veldig kjapt og greit, ut suppa og lager lapskaus dagen etter.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger