Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Salami Beach

To porsjoner på 15 minutter.

4 skiver grovt landbrød 6 skiver salami 2 biter chèvre 1 plommetomat i skiver 1 bunt ruccolasalat 4 ss pestosaus ca. 6 kalamates-oliven. Slik gjør du: Lag en pesto av basilikum, hvitløk, parmesan, pinjekjerner og olivenolje, eller kjøp pesto ferdig på glass. Toast brødskivene, ha litt sitron og olivenolje på ruccolasalaten og legg den på brødskivene. Varm chèvren ca. 2 minutter i stekeovn på 175°C. Legg på salami, chèvre, skiver av tomat, pesto og oliven. Legg på den andre skiva grovbrød. Gå ut i sola og nyt. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media