Salat med jordbær, ost og kylling

4 porsjoner.

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

4 porsjoner

125 g fetaost300 g stekt kyllingfilet300 g rensede jordbær100 g rensede bringebær1 bunt frisk basilikum1/2 slangeagurk i biter1 dl ruccula35 g pinjekjerner

Dressing:

3 ss hvit balsamicoeddik3 ss oljesalt og pepper etter smak

Tilbehør:

Ristet brød, gjerne bagett.

Slik gjør du:

Skjær kylling i skiver. Bland alle ingrediensene på et fat, i bolle eller porsjonsskåler. Rist pinjekjernene i varm, tørr panne til de blir gylne, og avkjøl.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer