Vis mer

Salat med jordbær, ost og kylling

4 porsjoner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner

125 g fetaost300 g stekt kyllingfilet300 g rensede jordbær100 g rensede bringebær1 bunt frisk basilikum1/2 slangeagurk i biter1 dl ruccula35 g pinjekjerner

Dressing:

3 ss hvit balsamicoeddik3 ss oljesalt og pepper etter smak

Tilbehør:

Ristet brød, gjerne bagett.

Slik gjør du:

Skjær kylling i skiver. Bland alle ingrediensene på et fat, i bolle eller porsjonsskåler. Rist pinjekjernene i varm, tørr panne til de blir gylne, og avkjøl.

Pisk dressingen sammen og smak til med salt og pepper.

Drypp dressingen over salaten.

Rist brødskivene og stikk dem i salaten like før servering (se bildet).

Oppskriften er levert av:

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn