Du leser nå Dagbladet Pluss

Salat med jordbær, ost og kylling

4 porsjoner.

4 porsjoner

125 g fetaost300 g stekt kyllingfilet300 g rensede jordbær100 g rensede bringebær1 bunt frisk basilikum1/2 slangeagurk i biter1 dl ruccula35 g pinjekjerner

Dressing:

3 ss hvit balsamicoeddik3 ss oljesalt og pepper etter smak

Tilbehør:

Ristet brød, gjerne bagett.

Slik gjør du:

Skjær kylling i skiver. Bland alle ingrediensene på et fat, i bolle eller porsjonsskåler. Rist pinjekjernene i varm, tørr panne til de blir gylne, og avkjøl.

Pisk dressingen sammen og smak til med salt og pepper.

Drypp dressingen over salaten.

Rist brødskivene og stikk dem i salaten like før servering (se bildet).

Oppskriften er levert av: