Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Salat med steinbit og bringebærdressing

Fire porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

500 g steinbitfilet uten skinn og bein 1-2 ss hvetemel salt og pepper olivenolje til steking 4 tynne skiver bacon 2 vårløk 2 ss bringebæreddik litt røde og grønne salatblader 100 g frosne bringebær. Skjær fisken i terninger og vend dem i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek dem gylne og sprø i olivenolje på god varm panne. Skjær baconet i terninger og stek disse til de er sprø. Skjær vårløken i skiver på skrå og surr dem lett i stekepanna. Hell bringebæreddiken over og la surre litt sammen. Anrett salat, fisk og bacon sammen med bringebærskyen. Kvern over litt pepper og pynt med friske bringebær. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!