Salat med urtekokt kylling

Dagens mattips.

Ca. 30 minutter, 4 personer:

4 store kyllingfileter

I kokevannet: 5 dl kyllingbuljong, noen kvister timian, 1 laurbærblad, 4-5 grovknuste pepperkorn.

Salat: 2 hoder hjertesalat, 1 stykke brie, 50 g salte pekannøtter, 1 avokado, 1/2 mango.

Slik gjør du:

Kok opp kyllingbuljongen med krydderet, legg i filetene og la dem trekke 8-10 minutter. Avkjøl. Skjær filetene i skiver og ha dem i en bolle sammen med de andre ingrediensene til salaten. Server persillepuré og godt brød til.

Persillepuré:

1 stor bunt bladpersille, 1/2 potte basilikum, 2 hvitløkbåter, 2 ts salt, 2 1/2 olivenolje. Vask persillen og fjern de groveste stilkene. Kjør i hurtigmikser med basilikum, salt og hvitløk. Spe med olivenolje til du har den konsistensen du ønsker.

Salat med urtekokt kylling

Levert av egg.no

Salat med urtekokt kylling