Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Salatanretning med egg og kylling

Til 4 på 20 min.

4 egg 15- 20 reker 1/2 pk. crabsticks 2 dl hermetisk mais kjøtt fra 1 grillet kylling 2- 3 salatblader 2 kvister dill. Dressing: 100 g kaviar 200 g majones eller lettrømme 3 ss melk litt sitronsaft. Kok eggene 6- 8 minutter. Avkjøl dem i kaldt vann og skrell dem. Del eggene i to. Skjær grillet kylling i skiver. Anrett alt på fat. Pynt eventuelt rekene med litt svart kaviar. Bland dressingen og server den i ei skål ved siden av. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media