Salmer fra kjøkkenet

Med sex, mat og PowerPoint vil Hanne Nabintu Herland (42) frelse det norske samfunnet fra likestilling og gudløshet.

RIKSREFSEREN: Hanne Nabintu Herland vokste opp i den demokratiske republikken Kongo. — Jeg har vokst opp i et militærdiktatur. Det gir meg antakelig tykkhudetheten som skal til for å utvide det norske meningsrommet.
RIKSREFSEREN: Hanne Nabintu Herland vokste opp i den demokratiske republikken Kongo. — Jeg har vokst opp i et militærdiktatur. Det gir meg antakelig tykkhudetheten som skal til for å utvide det norske meningsrommet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

— Jeg er jo født i Skorpionen, sier Hanne Nabintu Herland.

— Så jeg er en komtemplativ person. Tenkende. Hele tiden i dette dykket. Søkende etter livets dype sammenhenger. Men hvis man bare er nedi der og dykker, blir man depressiv. Heldigvis har jeg ascendanten i Skytten. Den er sånn livsglad og menneskekjær. Så jeg har en voldsom oppdrift i personligheten min. Kanskje det er en av grunnene til at jeg med såpass letthet tåler at store deler av Norges befolkning er sinte på meg.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer