Salmer fra kjøkkenet

Med sex, mat og PowerPoint vil Hanne Nabintu Herland (42) frelse det norske samfunnet fra likestilling og gudløshet.

RIKSREFSEREN: Hanne Nabintu Herland vokste opp i den demokratiske republikken Kongo. — Jeg har vokst opp i et militærdiktatur. Det gir meg antakelig tykkhudetheten som skal til for å utvide det norske meningsrommet.
RIKSREFSEREN: Hanne Nabintu Herland vokste opp i den demokratiske republikken Kongo. — Jeg har vokst opp i et militærdiktatur. Det gir meg antakelig tykkhudetheten som skal til for å utvide det norske meningsrommet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Jeg er jo født i Skorpionen, sier Hanne Nabintu Herland.

— Så jeg er en komtemplativ person. Tenkende. Hele tiden i dette dykket. Søkende etter livets dype sammenhenger. Men hvis man bare er nedi der og dykker, blir man depressiv. Heldigvis har jeg ascendanten i Skytten. Den er sånn livsglad og menneskekjær. Så jeg har en voldsom oppdrift i personligheten min. Kanskje det er en av grunnene til at jeg med såpass letthet tåler at store deler av Norges befolkning er sinte på meg.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer