Saltimbocca med smørstekt spinat

4 porsjoner.

ca. 600 g skinkebiff skåret i 8 tynne skiver 8 skiver spekeskinke 8 salvieblader 1 ts nymalt pepper 8 tannstikkere ca. 250 g fersk spinat 1 båt hvitløk 1 ss smør 2 1/2 dl tørr hvitvin 2 ss smør 1/2 ts salt 1/2 ts malt/kvernet pepper Bank skinkebiffene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver biff, fest med tannstikker. Stek biffene på middels varme i 3 minutter på hver side. Kverne over pepper. Ta dem ut av stekepanna og hold dem varme under lokk. Spinat:Smelt smør i en kjele. Ta en hvitløksbåt på en gaffel og la den steke litt rundt i panna før du har i spinaten. Dette for å gi passe hvitløksmak. Damp spinaten i 2 minutter. Saus:Kok opp hvitvin, og la den koke inn i 4-5 minutter. Pisk inn 1-2 ss smør i vinsausen og smak til med salt og pepper.Server saltimbocca med dampet spinat, vinsaus og brød.