Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Saltimbocca med spinat

Fire porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ca. 600 g skinkebiff skåret i 8 tynne skiver 8 skiver spekeskinke 8 salvieblader 8 tannstikkere ca. 3 ss smør 1 ts nymalt pepper Vinsaus: 11/2 dl tørr hvitvin 1-2 ss smør 1/2 ts salt 1/4 ts nykvernet pepper Spinat: 1 pk. (ca. 250 g fersk spinat) 1 båt hvitløk 1 ss smør 1/2 ts salt 1/2 ts kvernet pepper. Slik gjør du: Trykk skinkebiffene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver biff, fest med tannstikker. Stek biffene på middels varme i ca. 3 minutter på hver side. Kvern over pepper. Ta dem ut av stekepanna og hold dem varme under lokk. Spinat: Del hvitløken i to og gni kjelen med denne. Bruk sterk varme og smelt smøret i kjelen. Tilsett renset spinat og damp den ca. 2 minutter. Saus: Kok hvitvinen 4-5 minutter. Pisk inn 1-2 ss smør og smak til med salt og pepper. Server saltimbocca med dampet spinat, vinsaus og brød. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!