Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Sandra vokste opp med farens verbale sinne. En dag i 2008 kom forklaringen

I spalta «Vendepunktet» forteller vanlige mennesker om store forandringer i livet. Dette er Sandra Rognes (29) historie, fortalt til journalist Elsebeth Danielsen.

Foto: John T. Pedersen
Foto: John T. Pedersen Vis mer

FØR:

«Jeg behøver ikke være redd for at du skal fly med gutta, så stygg som du er.»

Pappa sa fæle ting til meg hele tiden. Som oftest gikk det på utseende eller intelligens. Jeg husker veldig godt én gang. Jeg var 16 år, og gammel nok til å melde meg på Idol. Han var musiker, og jeg var flink til å spille piano og synge. Jeg tenkte at han ville bli stolt, og at dette var noe vi kunne gjøre sammen. Han hjalp meg faktisk å lage en demo i studioet sitt. Jeg sendte den til TV2, og fikk beskjed om at jeg kunne komme rett til audition. Jeg var kjempestolt, men nervøs da jeg skulle fortelle ham det. Som vanlig satt han foran tv og så fotball. Han tok brevet og så litt forundret ut. Kikket på meg, på brevet. «Du må ikke få for høye forhåpninger,» sa han. «Du har ikke akkurat noe tv-fjes, så du må ikke tro at de vil ha med deg videre.» Så snudde han seg mot fotballkampen. Jeg gjennomførte audition selv om jeg egentlig ikke ville lenger, men kom ikke videre. Jeg tenkte hele tiden at jeg ikke var bra nok. Ikke fin nok. Ikke smart nok. Jeg fikk jo dette rett i trynet, gang på gang.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?