Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Sånn er det. Not!

- Jeg vingler mellom det ene og det andre, uten å falle ned på et standpunkt.

TVISYN: Artikkelforfatter Hallgeir Opedal forteller om tvisynet han har jeg kjent på denne høsten. - Tidligere hadde jeg bestemte meninger om mye, og det er ingenting som er enklere enn det. Å være hellig overbevist om at man har rett. Det er jeg aldri lenger.
 Foto: NTB Scanpix
TVISYN: Artikkelforfatter Hallgeir Opedal forteller om tvisynet han har jeg kjent på denne høsten. - Tidligere hadde jeg bestemte meninger om mye, og det er ingenting som er enklere enn det. Å være hellig overbevist om at man har rett. Det er jeg aldri lenger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En fredag i slutten av november for fem år siden kom meldingen om at NRK-mannen, kåsøren og provokatøren Erling Lægreid var død. Brått.

Det var et sjokk.

At denne bautaen av et menneske skulle dø fra oss i en alder av 72 år, var uforståelig. Rett nok hadde helsa skrantet, pusten gikk tyngre, det surklet og pep i det firskårne brystet, og kroppen kunne knekke sammen i brutale hosteanfall.

Men ifølge ham selv var han velsignet med et slikt makeløst genetisk materiale fra både mors- og farssiden og gjennom åra strømmet det et slik eplesunt sokneblod, og det var utenkelig at noe som helst skulle rive denne hardhausen ut av livet. Han skulle leve i 100 år. Minst.

Men fredag 25. november 2011 var det slutt.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?