Sånn er det. Not!

- Jeg vingler mellom det ene og det andre, uten å falle ned på et standpunkt.

TVISYN: Artikkelforfatter Hallgeir Opedal forteller om tvisynet han har jeg kjent på denne høsten. - Tidligere hadde jeg bestemte meninger om mye, og det er ingenting som er enklere enn det. Å være hellig overbevist om at man har rett. Det er jeg aldri lenger.
 Foto: NTB Scanpix
TVISYN: Artikkelforfatter Hallgeir Opedal forteller om tvisynet han har jeg kjent på denne høsten. - Tidligere hadde jeg bestemte meninger om mye, og det er ingenting som er enklere enn det. Å være hellig overbevist om at man har rett. Det er jeg aldri lenger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En fredag i slutten av november for fem år siden kom meldingen om at NRK-mannen, kåsøren og provokatøren Erling Lægreid var død. Brått.

Det var et sjokk.

At denne bautaen av et menneske skulle dø fra oss i en alder av 72 år, var uforståelig. Rett nok hadde helsa skrantet, pusten gikk tyngre, det surklet og pep i det firskårne brystet, og kroppen kunne knekke sammen i brutale hosteanfall.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer