Schankekur

Før skeiet Guri Schanke (50) ut med cola. Nå har hun sluttet med det også.

SELVKONTROLL: Guri Schanke er streng med seg selv. - Jeg tar vare på meg selv, fordi jeg rett og slett ikke liker å ha dårlige dager. Så jeg lar meg ikke rive med.
SELVKONTROLL: Guri Schanke er streng med seg selv. - Jeg tar vare på meg selv, fordi jeg rett og slett ikke liker å ha dårlige dager. Så jeg lar meg ikke rive med. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fem år er gått siden Showgirls-plakater sist var klistret opp på busser, husvegger og doble avissider. Guri Schanke, Hilde Lyrån, Marian Aas Hansen og Elisabeth Andreassen bød på paljetter og show til stykkpris, og det viste seg at nesten femti tusen av oss lengtet etter akkurat det. Nå er hele maskineriet igjen rullet ut, i håp om en salgssuksess lik den forrige. Showgirls er tilbake. Så hva har skjedd på disse fem åra? Skal vi tro plakatene, er jentene om mulig blitt enda yngre. Selv er de enige om én ting: Den som har forandret seg mest, er Guri Schanke.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer