Schankekur

Før skeiet Guri Schanke (50) ut med cola. Nå har hun sluttet med det også.

SELVKONTROLL: Guri Schanke er streng med seg selv. - Jeg tar vare på meg selv, fordi jeg rett og slett ikke liker å ha dårlige dager. Så jeg lar meg ikke rive med.
SELVKONTROLL: Guri Schanke er streng med seg selv. - Jeg tar vare på meg selv, fordi jeg rett og slett ikke liker å ha dårlige dager. Så jeg lar meg ikke rive med. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fem år er gått siden Showgirls-plakater sist var klistret opp på busser, husvegger og doble avissider. Guri Schanke, Hilde Lyrån, Marian Aas Hansen og Elisabeth Andreassen bød på paljetter og show til stykkpris, og det viste seg at nesten femti tusen av oss lengtet etter akkurat det. Nå er hele maskineriet igjen rullet ut, i håp om en salgssuksess lik den forrige. Showgirls er tilbake. Så hva har skjedd på disse fem åra? Skal vi tro plakatene, er jentene om mulig blitt enda yngre. Selv er de enige om én ting: Den som har forandret seg mest, er Guri Schanke.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer