Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Schnitzel med aspargesbønner

4 porsjoner.

4 porsjoner:

600 g svineschnitzel, ca. 1 cm tykke

½ ts peppermiks

½ ts salt

2 ss olivenolje til steking

1 båt hvitløk

1 boks hermetiske tomater

½ ts tørket oregano

½ ts pepper

250 g frosne aspargesbønner

½ ts salt


•
Slik gjør du:

1. Ha finhakket hvitløk, hermetiske tomater, oregano og pepper i en kjele. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.

2. Tilsett bønnene og la de koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt.

3. Krydre schnitzlene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1-2 minutt på hver side.

Serveres straks med baguetter eller olivenbrød.


PS:
Får du ikke tak i schnitzler, kan du skjære ca. 1 cm tykke skiver av flatbiff.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media