Se hvordan trendrådgiveren har det hjemme

Det skal synes hvem som bor i et hjem, mener Helle Tjaberg (42), blogger og tidligere Elle Interiør-redaktør. Hun har gitt et aktmaleri en godt synlig plass i huset på Berg i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Helle Tjaberg gir andre råd om trender, men til sitt eget hjem henter hun inspirasjon og interiørelementer fra mange ulike steder.

- Så lenge jeg kan huske, har jeg hatt en estetisk sans og bestemte meninger om stil, men jeg er ikke særlig jålete av meg. Å ha det helt korrekt er ikke meg, sier Helle Tjaberg.

På Berg i Oslo er det rolig formiddag. I hagene til gamle trevillaer bugner epletrær. Funkisvillaen fra 1935 i hvit mur og kanadisk sedertre ligger der sober og stilig. Det ser strøkent ut, men den som forventer et fullblods designerhjem når de kommer over terskelen her, blir overrasket.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer