Sei om det

Fordelen med sei er at den ikke er prippen.

Seilivet: Mens torsk er penger, er sei hverdag. Seien tåler røff behandling og er ikke redd for store smaker. Det er bare åpeise på. Her er bakt seifilet med parmesansmuler. Foto: Mette Randem.
Seilivet: Mens torsk er penger, er sei hverdag. Seien tåler røff behandling og er ikke redd for store smaker. Det er bare åpeise på. Her er bakt seifilet med parmesansmuler. Foto: Mette Randem. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er av den oppfatning at kun det beste er bra nok, er det sannsynlig at du ikke spiser så mye sei. På rankingen over verdens beste fisker, er det ingen tvil om at norsk torsk, piggvar, kveite, sjøtunge og laks troner helt på toppen. Mens seien sjelden når opp. Ikke fordi den ikke er god, men fordi den ikke innehar alle de riktige stjernekvalitetene.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer