Sei om det

Fordelen med sei er at den ikke er prippen.

Seilivet: Mens torsk er penger, er sei hverdag. Seien tåler røff behandling og er ikke redd for store smaker. Det er bare åpeise på. Her er bakt seifilet med parmesansmuler. Foto: Mette Randem.
Seilivet: Mens torsk er penger, er sei hverdag. Seien tåler røff behandling og er ikke redd for store smaker. Det er bare åpeise på. Her er bakt seifilet med parmesansmuler. Foto: Mette Randem. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er av den oppfatning at kun det beste er bra nok, er det sannsynlig at du ikke spiser så mye sei. På rankingen over verdens beste fisker, er det ingen tvil om at norsk torsk, piggvar, kveite, sjøtunge og laks troner helt på toppen. Mens seien sjelden når opp. Ikke fordi den ikke er god, men fordi den ikke innehar alle de riktige stjernekvalitetene.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer