Sei om det

Fordelen med sei er at den ikke er prippen.

Seilivet: Mens torsk er penger, er sei hverdag. Seien tåler røff behandling og er ikke redd for store smaker. Det er bare åpeise på. Her er bakt seifilet med parmesansmuler. Foto: Mette Randem.
Seilivet: Mens torsk er penger, er sei hverdag. Seien tåler røff behandling og er ikke redd for store smaker. Det er bare åpeise på. Her er bakt seifilet med parmesansmuler. Foto: Mette Randem. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er av den oppfatning at kun det beste er bra nok, er det sannsynlig at du ikke spiser så mye sei. På rankingen over verdens beste fisker, er det ingen tvil om at norsk torsk, piggvar, kveite, sjøtunge og laks troner helt på toppen. Mens seien sjelden når opp. Ikke fordi den ikke er god, men fordi den ikke innehar alle de riktige stjernekvalitetene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vinterferiekampanje - Les Dagbladet Pluss i 3 måneder for kun 1 kroner! Spar mer - Les mer!

Vinterferiekampanje

1,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer