Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Seifilet med sprø topp

Til 4 personer.

700 g beinfri seifilet 2 ss olje salt og pepper 4 ss revet Norvegiaost 3 ss finhakket persille 3 ss sesamfrø 1 gl. ferdig pastasaus. Sett stekeovnen på 180 grader. Kok pasta eller ris etter ønske. Smør ei ildfast form.Legg stykker av fisk i forma. Dryss salt og pepper over. Bland sammen revet ost, persille og sesamfrø. Fordel blandinga over fisken.Stek fisken i ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter. Varm pastasaus. Server fisken med sausen og pasta eller ris. Når du har tid, kan du lage din egen pastasaus etter oppskrift på www.godfisk.no. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media