Du leser nå Dagbladet Pluss

Seinsommerdeppa? Husk på dette

Her er noen tips som hjelper deg gjennom det kommende mørket.

LANGE DAGER OG LYSE NETTER: ... men likte du egentlig alt ved sommeren? Foto: Erik Johansen / NTB Scanpix
LANGE DAGER OG LYSE NETTER: ... men likte du egentlig alt ved sommeren? Foto: Erik Johansen / NTB ScanpixVis mer

Jeg skjønte tidlig i livet at jeg er en som har lett for å lengte tilbake.

Mest av alt er jo dette et privilegium, da jeg er heldig som har opplevd mye fint. Men denne stadige lengselen tilbake kan også gi en frykt for det som venter, og det har til tider vært noe, ja, forstyrrende. Derfor har jeg utviklet noen taktikker.

Allerede seint i tenåra begynte jeg å skrive brev til meg sjøl, gjerne fem år fram i tid. Jeg kunne skrive i overkant ærlig om trøbbel i kjærlighetslivet, og usikkerheten over videre valg i livet. Dette for å minne meg selv som 24-åring om at alt ikke var bedre som 18-åring.

Som 24 år var livet mitt særdeles bra. Jeg var nesten ferdig utdannet, bodde i et fantastisk kollektiv med gode venner, og levde som om hver helg var en festival. Om jeg ikke visste bedre, var det et liv uten bekymringer som jeg alltid ville se tilbake på med et stort savn. Heldigvis skrev jeg brev til meg selv, og de skulle leses på dager i framtida, der det vanlige livet tok over med alle sine plikter og rutiner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.