Seiwok

Oppskriften tar omtrent 20 minutter å lage, og er til 4 personer.

1 pakke eggnudler (250 g) 800 g seifilet uten skinn og bein 1 dl maisolje 100 g spinat i strimler ca 150 g broccoli i buketter 1 dl bønnespirer 1 rød løk i tynne båter 1 gulrot i strimler 1 skive sellerirot i strimler (ca 50 g) 2 ss søt chilisaus 3 ss soyasaus 3 ss fiskesaus 1 ts sesamolje Litt frisk koriander, salt og nykvernet pepper. 1. Kok eggnudlene etter anvisning på pakken. Skjær fisken i terninger på 2-3 cm. 2. Varm maisoljen i wokpannen. Stek fisketerningene raskt ved sterk varme. 3. Tilsett grønnsakene og «stir-fry» et par minutter.Tilsett sausene og smak til med salt og pepper. Bland med egg-nudlene og server. (Eksportutvalget for fisk) Har du egne mattips og oppskrifter? Eller meninger om mat? Bli med i debatten!