Selve oppskriften er så enkel at den er nær genial

Frosne ‘skandinaviske bær’ med varm hvit sjokoladesaus. That’s it.

Søt avslutning: En dessert som smaker av Skandinavia, av varme og vinter, sødme og bitterhet, hytte og hygge. Foto: Mette Randem
Søt avslutning: En dessert som smaker av Skandinavia, av varme og vinter, sødme og bitterhet, hytte og hygge. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Engelskmennene elsker oss! De vet veldig lite om oss, annet enn at landet vårt er kaldt, at vi er rike og at vi ikke er med i EU – eller kanskje på en underlig måte er det likevel. Men de har forelsket seg i det de oppfatter som ur-skandinaviske verdier, i fjell og fjorder, design, samt typografiske pussigheter som æ, ø, og å. Og ikke minst: hygge!

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer