Sent om kvelden fikk Karoline Krüger beskjeden: Mannen hadde havnet i en voldsom ulykke

Ulykken som rammet ektemannen Sigvart Dagsland, ga Karoline Krüger (48) et nytt syn på mennesker.

Tilbake på sporet: Da ektemannen Sigvart Dagsland var utsatt for en bilulykke i januar, ble Karoline Krügers neste plate satt på vent. "Nå er endelig hennes tolkninger av André Bjerkes barnerim på vei ut i verden. Foto: Erik Norrud
Tilbake på sporet: Da ektemannen Sigvart Dagsland var utsatt for en bilulykke i januar, ble Karoline Krügers neste plate satt på vent. "Nå er endelig hennes tolkninger av André Bjerkes barnerim på vei ut i verden. Foto: Erik Norrud Vis mer
Publisert

Klokka halv tolv om kvelden 16. januar i år ringte "Karoline Krügers telefon. Det var Sigvart Dagsland, mannen hun har vært gift med i 25 år. Han snakket saktere enn vanlig. Han fortalte at han hadde vært i en voldsom trafikkulykke, men at han levde, og trodde de to medpassasjerene også gjorde det. Han var i en ambulanse og hadde fått en til å holde telefonen opp mot ansiktet sitt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer