Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Setersalsa

2 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

2 bagetter 6 skiver fenalår 1 liten avokado i små terninger ca. 1/2 mango i små terninger 1/4 rødløk - finhakket 1 båt hvitløk - finhakket 1 ss sitronsaft. Finhakk og lag salsa av avokado, mango, rødløk og hvitløk og sitronsaft. Smak til med litt salt og pepper. Skjær bagettene, og smør dem med litt smør. Fordel salsaen i bagettene eller mellom skivene og legg 2- 3 skiver fenalår i hver bagett. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!