Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

- Sett foten ned

På Magasinets nettsider kan du diskutere hvordan man kan hjelpe familiemedlemmer som har rusproblemer. - Si at nok er nok, skriver «Ovebens». Les artkkelen og bli med i debatten!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Magasinet ga deg Sven Erik Løkkens egen historie på lørdag. Den 45-årige familiefaren fortalte åpent om det å være rusmisbruker og familiefar. Om å skuffe de du er mest glad i. Sven Eriks familie fortalte om sine opplevelser når ektemann og pappa ruset seg gjennom livet. Til slutt ble Sven Erik tvunget til å ta et valg, og ringte Vangseter for å få behandling. I etterkant av reportasjen inviterte vi leserne til å diskutere hvordan kan man hjelpe et familiemedlem som har rusproblemer.- Etter å ha hatt foreldre som er rusmisbrukere er det bare én ting å si: Nok er nok. Etter å ha forsøkt alle mulige kanaler og institusjoner så kommer maktesløsheten og skuffelsen, skrev «ovebens» på våre debattsider. «Ovebens» har selv hatt forledre som var alkoholikere, og mener barna føler skyld når foreldrene ruser seg. Rådet til andre i samme situasjon er å sette foten ned og vise at du mener alvor fra første dag. Innlegget får støtte av «Modesty», som mener rusmisbrukere er eksperter i å lyve for både seg selv og andre.

  • Hva mener du? Bli med i debatten! I Magasinet møtte du også Jeyakeethan (15), Lackmini (15), og noen av de 394 andre asylsøkerbarna som venter på å begynne et nytt liv i Norge. For disse er ventetida lang, og vi spør:
  • Gjør Norge for lite for asylsøkerne?. Historien om dobbeltarbeidende Anne-Line Dahl (33) kan være føde for misunnelse - eller tips til hvordan du innfrir nyttårsforsettene.
  • Hvordan kombinere karriere med familie?. Etter at Magasinet kom på nett har du muligheten til å dele dine egne meninger og synspunkt med andre. Her finner du en oversikt over alle debattene på Magasinet på nett.

<HLF>Fikk hjelp:</HLF> Sven Erik Løkken (45) kontaktet Vangseter for å komme ut av blandingsmisbruk.
Hele Norges coronakart