Sett og hørt på jobb

Arve Juritzen drakk champagne med Wenche Foss, Camilla Bjørn trivdes best på kontoret til hoffreporteren, mens Vidar Kvalshaug aldri glemmer møtet med Rune Rudberg. Vi snakket med tidligere reportere i Se og Hør om gode og dårlige dager på jobben. Og litt om de vanlige.

Se og Hør på jobb: Fra venstre eks-redaktør Knut Haavik, eks-reporter Arvid juritzen, eks-reporter Vidar Kvalshaug og i forgrunnen eks-reporter Einar Einar Røhnebæk. Bak prinsesse Märtha Louise og reporter Kjell Arne Totland. Ill: Andre Martinsen
Se og Hør på jobb: Fra venstre eks-redaktør Knut Haavik, eks-reporter Arvid juritzen, eks-reporter Vidar Kvalshaug og i forgrunnen eks-reporter Einar Einar Røhnebæk. Bak prinsesse Märtha Louise og reporter Kjell Arne Totland. Ill: Andre Martinsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Våren 1978 ruslet den 34 år gamle VG-journalisten Knut Haavik fra redaksjonen oppe i Akersgata og noen hundre meter ned Lille Grensen. Der nede, i den sennepsgule Morgenbladetgården, gikk han inn. Og der, i andre etasje, skulle den hardkokte krimjournalisten i løpet av noen hektiske måneder dyrke fram et nytt blad i den norske pressefloraen: Nyhetsmagasinet Se og Hør. Eller som Haavik uttalte til sin tidligere avis:

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer