Sex & singelliv

Lever du alene og vil ha mye sex? Start med deg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du ser bra ut, er lett å være sammen med og blir ofte invitert ut. Så begynner jobben og hverdagen å kreve mer. Du blir vant til ikke å ha sex. Etter hvert slutter du å tenke på det. Du slutter å sende ertende blikk til menn du møter på gata, slutter å lure på om kjekkasen på T-banen er singel, slutter å onanere. Slutter å være et seksuelt vesen. Og plutselig er det ingen som ber deg ut lenger.

Det er ikke tilfeldig.

– Hvis en kvinne liker og har lyst på sex, går hun selvsikkert. Hun står med brystene og baken ut, legger utstudert det ene beinet over det andre når hun vet at en mann ser på og leker tilfeldig med håret sitt. Hun senker haken og ser opp gjennom vippene med et flørtende smil. Samtidig som kroppen hennes pumper ut duftsignalene feromoner, som snakker til alle menn som måtte befinne seg i nærheten. Og alt dette mens hun bare er i banken! sier den britiske sex- og samlivseksperten Tracey Cox.

Rådet til den single og sexløse er derfor enkelt: Onaner hver dag, les sexy bøker, se sexy filmer, tenk sex og kle deg sexy – og kom deg ut på banen igjen.

– Det er viktig å senke kravene og tillate seg selv noen små, spontane sexy episoder. Den du koser deg med, trenger ikke være din livs kjærlighet – bare du har det gøy akkurat nå. Bonusen er at du kommer til å sende ut mer avslappende og sexy signaler, som igjen gjør at både du selv og andre opplever deg som mer attraktiv. Det er også i de mer uforpliktende forholdene at man tør å eksperimentere og utforske sex.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer